Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /
Κύριος συγγραφέας:
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Σύγχρονη Παιδεία
Άλλοι συγγραφείς:
Βαρελτζής, Κυριάκος Π.
,
Αμβροσιάδης, Ι.Α.
,
Βαρελτζής, Κ. Π.
,
Αμβροσιάδης, Ι. Α.
,
Αμβροσιάδης, Ιωάννης Α.
,
Βαρελτζής, Κ.Π.
,
Βαρελτζής, Κ. Π
,
Βαρελτζής, Κυριάκος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη :
Σύγχρονη Παιδεία,
2000
Θέματα:
Τρόφιμα
>
Ανάλυση
Τρόφιμα ζωικής προέλευσης
>
Συντήρηση
Κρέας
>
Συντήρηση
Σφαγή και σφαγεία
Επεξεργασία αλιευμάτων
Τρόφιμα
>
Συντήρηση
Πρόσθετα τροφίμων
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Τεχνολογία τροφίμων
Γεωργικά προϊόντα
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΖΩΩΝ
ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
>
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΚΡΕΑΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥ
FEEDS
FEEDS PROCESSING
FOOD
>
BIOTECHNOLOGY
FOOD
>
INDUSTRY AND TRADE
>
QUALITY CONTROL
MEAT INDUSTRY AND TRADE
Food industry and trade
Food of animal origin
Τρόφιμα ζωικής προέλευσης
ΚΡΕΑΣ
>
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ *
ΚΡΕΑΣ
>
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΨΑΡΙΑ *
>
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Food of animal origin
>
Preservation
Meat
Slaughtering and slaughter-houses
Fish as food
Seafood
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μηχανική τροφίμων : θεμελιώδεις έννοιες-φαινόμενα μεταφοράς-λειτουργικές μονάδες /
ανά: Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν.
Έκδοση: (2000)
Food process engineering : theory and laboratory experiments /
ανά: Sharma, S. K. 1945-
Έκδοση: (2000)
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
Introduction to food engineering /
ανά: Singh, R. Paul
Έκδοση: (2001)
Preventing foreign material contamination of foods/
ανά: Peariso, Doug
Έκδοση: (2006)
×
Φορτώνει......