Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /

Κύριος συγγραφέας: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Σύγχρονη Παιδεία
Άλλοι συγγραφείς: Βαρελτζής, Κυριάκος Π., Αμβροσιάδης, Ι.Α., Βαρελτζής, Κ. Π., Αμβροσιάδης, Ι. Α., Αμβροσιάδης, Ιωάννης Α., Βαρελτζής, Κ.Π., Βαρελτζής, Κ. Π, Βαρελτζής, Κυριάκος
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : Σύγχρονη Παιδεία, 2000
Θέματα: