Γεωργάκης, Σ. Α., Βαρελτζής, Κ. Π., Αμβροσιάδης, Ι., Βαρελτζής, Κ. Π., Αμβροσιάδης, Ι. Α., Αμβροσιάδης, Ι. Α., . . . Βαρελτζής, Κ. (2000). Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης: εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του. Θεσσαλονίκη: Σύγχρονη Παιδεία.
Παραπομπή Chicago StyleΓεωργάκης, Σπυρίδων Α., Κυριάκος Π Βαρελτζής, Ι.Α Αμβροσιάδης, Κ. Π Βαρελτζής, Ι. Α Αμβροσιάδης, Ιωάννης Α Αμβροσιάδης, Κ.Π Βαρελτζής, Κ. Π Βαρελτζής, and Κυριάκος Βαρελτζής. Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης: εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του. Θεσσαλονίκη: Σύγχρονη Παιδεία, 2000.
Παραπομπή MLAΓεωργάκης, Σπυρίδων Α., et al. Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης: εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του. Θεσσαλονίκη: Σύγχρονη Παιδεία, 2000.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.