Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The microbiological safety and...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The microbiological safety and quality of food/
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Aspen
Άλλοι συγγραφείς:
Lund, Barbara M.
,
Baird-Parker, Tony C.
,
Gould, G. W.
,
Gould, G. W.,
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Maryland:
Aspen Publishers,
c2000
Θέματα:
Τρόφιμα
>
Μικροβιολογία
Τρόφιμα
>
Μέτρα ασφαλείας
Food
>
Microbiology
Food
>
Safety measures
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Microbiological testing in food safety management/
Έκδοση: (2002)
Modern food microbiology/
ανά: Jay, James M. 1927-
Έκδοση: (2000)
Food microbiology /
ανά: Adams, M. R.
Έκδοση: (1995)
Preharvest and postharvest food safety : contemporary issues and future directions /
Έκδοση: (2004)
Food microbiology : a laboratory manual /
ανά: Yousef, Ahmed.E
Έκδοση: (2003)
×
Φορτώνει......