Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Principles of food sanitation...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Principles of food sanitation /
Κύριος συγγραφέας:
Marriott, Norman G.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York ; London :
Chapman & Hall ,
1994 .
Έκδοση:
3rd ed .
Θέματα:
Food handling
Food industry and trade
>
Sanitation
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τροφή
>
Τεχνολογία
>
664
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Principles of food sanitation /
ανά: Marriott, Norman G.
Έκδοση: (1999)
Essentials of food sanitation /
ανά: Marriott, Norman G.
Έκδοση: (1997)
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
Sanitation in food processing /
ανά: Troller, John A.
Έκδοση: (1993)
Food process engineering : theory and laboratory experiments /
ανά: Sharma, S. K. 1945-
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......