Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Analytical chemistry of foods...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Analytical chemistry of foods /
Κύριος συγγραφέας:
James, C. S.
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
Gaithersburg ; Maryland :
Aspen Publishers,
c1999.
Θέματα:
Food
>
Analysis.
Χημεία τροφίμων
Food
>
Composition.
Chemistry, Analytic.
Τροφή
>
Ανάλυση.
Τροφή
>
Σύνθεση.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Χημεία τροφίμων/
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1997)
Food chemistry
ανά: Belitz, H.-D
Έκδοση: (1999)
Handbook of food preservation/
Έκδοση: (1999)
Food : the chemistry of its components /
ανά: Coultate, Tom P.
Έκδοση: (1996)
Food authentication /
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......