Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food authentication /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food authentication /
Άλλοι συγγραφείς:
Ashurst, P. R.
,
Dennis, M. J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Blackie Academic & Professional ,
1996 .
Έκδοση:
1st ed.
Θέματα:
Food
>
Analysis
Food
>
Quality
Τροφή
>
Νοθεία και έλεγχος
Χημεία τροφίμων
Τροφή
>
Ποιότητα
Food adulteration and inspection
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Microbiological control for foods and agricultural products/
Έκδοση: (1995)
Handbook of indices of food quality and authenticity /
ανά: Singhal, Rekha S.
Έκδοση: (1997)
Handbook of food preservation/
Έκδοση: (1999)
Progress in food contaminant analysis /
Έκδοση: (1996)
Food properties handbook /
ανά: Rahman, Shafiur
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......