Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food properties handbook /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food properties handbook /
Κύριος συγγραφέας:
Rahman, Shafiur
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Boca Raton :
CRC Press,
c1995
Θέματα:
Food
>
Analysis
Food industry and trade
Χημεία τροφίμων
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of food preservation/
Έκδοση: (1999)
Chemical and functional properties of food lipids/
Έκδοση: (2003)
Food science
ανά: Potter, Norman N.
Έκδοση: (1995)
Elementary food science /
ανά: Vieira, Ernest R.
Έκδοση: (1996)
Handbook of organic food processing and production/
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......