Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Chemical and functional proper...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Chemical and functional properties of food lipids/

Άλλοι συγγραφείς: Skorski, Zdzislaw E., Kolakowska, Anna, 1938-, Sikorski, Zdzislaw E., Kolakowska, Anna
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Boca Raton, FL: CRC Press, c2003
Σειρά:Chemical and functional properties of food components series
Θέματα:
Λιπίδια
Λιπίδια στην ανθρώπινη διατροφή
Τροφή > Βιομηχανία και εμπόριο
Χημεία τροφίμων
Lipids
Lipids in human nutrition
Food industry and trade
Food > Analysis
Oils and fats
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Πίνακας περιεχομένων
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food lipids : chemistry, nutrition, and biotechnology /
    Έκδοση: (2002)
  • Lipid analysis in oils and fats /
    Έκδοση: (1998)
  • Food properties handbook /
    ανά: Rahman, Shafiur
    Έκδοση: (1995)
  • Handbook of food preservation/
    Έκδοση: (1999)
  • Food fats and health /
    Έκδοση: (1991)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_9ha32ib670d7vgfbqdr2sr9on5