Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Food lipids :
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Food lipids : chemistry, nutrition, and biotechnology /

Άλλοι συγγραφείς: Akoh, Casimir C., 1955-, Min, David B.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York : Marcel Dekker, c2002
Έκδοση:2η έκδ. αναθ. και επαυξ.
Σειρά:Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 117
Θέματα:
Λιπίδια
Λιπίδια στην ανθρώπινη διατροφή
Λιπίδια > Βιοτεχνολογία
Λίπιδια > Μεταβολισμός
Lipids
Lipids in human nutrition
Lipids > Biotechnology
Lipids > Metabolism
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Πίνακας περιεχομένων
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Chemical and functional properties of food lipids/
    Έκδοση: (2003)
  • The lipids : their chemistry and biochemistry /
    ανά: Deuel, Harry James
    Έκδοση: (1951)
  • Lipid analysis in oils and fats /
    Έκδοση: (1998)
  • Technological advances in improved and alternative sources of lipids /
    Έκδοση: (1994)
  • Lipid synthesis and manufacture /
    Έκδοση: (1999)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_fvl7rp62cf9b9avt4q55632ia0