Επίδραση των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων και της υπερυψηλής πίεσης στην απόδοση ποιότητα και διατηρησιμότητα του ελαιόλαδου

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί ένα από τα πλέον εκτιμώμενα φυτικά ελαία παγκοσμίως για τα διατροφικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της βιομηχανίας στην παραγωγή του ελαιόλαδου είναι η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας παραλαβής του. Μόνο το 80%...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Κουρμπέτη, Ελένη, Kourmpeti, Eleni
Άλλοι συγγραφείς: Ανδρέου, Βάνα
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45343