Επίδραση συνθηκών επεξεργασίας και αποθήκευσης της ελαιόμαζας στην απόδοση και ποιότητα ελαιόλαδου και των ελιών στη διατηρησιμότητά τους

Στον τομέα της ελαιοπαραγωγής γίνονται προσπάθειες ανάπτυξης μεθόδων κατεργασίας που θα επιτυγχάνουν το συνδυασμό της μέγιστης απόδοσης ελαίου και της βέλτιστης ποιότητας του προϊόντος. Αντίστοιχα, για τις επιτραπέζιες ελιές γίνονται προσπάθειες για το συνδυασμό της μέγιστης διατηρησιμότητας με τα β...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Μπιζύμης, Άγγελος-Παναγιώτης, Bizymis, Angelos-Panagiotis
Άλλοι συγγραφείς: Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/46348