Κουρμπέτη, Ε., & Ανδρέου, Β. (2017). Επίδραση των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων και της υπερυψηλής πίεσης στην απόδοση ποιότητα και διατηρησιμότητα του ελαιόλαδου. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΚουρμπέτη, Ελένη, and Βάνα Ανδρέου. Επίδραση των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων και της υπερυψηλής πίεσης στην απόδοση ποιότητα και διατηρησιμότητα του ελαιόλαδου. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2017.
Παραπομπή MLAΚουρμπέτη, Ελένη, and Βάνα Ανδρέου. Επίδραση των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων και της υπερυψηλής πίεσης στην απόδοση ποιότητα και διατηρησιμότητα του ελαιόλαδου. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2017.