Παραπομπή APA

Κουρμπέτη, Ε., & Ανδρέου, Β. (2017). Επίδραση των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων και της υπερυψηλής πίεσης στην απόδοση ποιότητα και διατηρησιμότητα του ελαιόλαδου. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Παραπομπή Chicago Style

Κουρμπέτη, Ελένη, and Βάνα Ανδρέου. Επίδραση των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων και της υπερυψηλής πίεσης στην απόδοση ποιότητα και διατηρησιμότητα του ελαιόλαδου. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2017.

Παραπομπή MLA

Κουρμπέτη, Ελένη, and Βάνα Ανδρέου. Επίδραση των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων και της υπερυψηλής πίεσης στην απόδοση ποιότητα και διατηρησιμότητα του ελαιόλαδου. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2017.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.