Συγκριτική μελέτη της επίδρασης των τεχνολογιών της υπερυψηλής πίεσης και των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων στην ποιότητα και της φυσικοχημικές παραμέτρους χυμού ροδιού
Η παρούσα μελέτη επικεντρώνεται στην επίδραση των δυο σημαντικότερων μη θερμικών διεργασιών τροφίμων, της Υπερυψηλής Πίεσης (ΥΠ) και των Παλμικών ή Παλλόμενων Ηλεκτρικών Πεδίων (ΠΗΠ), στα ποιοτικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του χυμού ροδιού. Η επεξεργασία των δειγμάτων του χυμού έγινε για ένα μ...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2017
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45040 |