Συγκριτική μελέτη της επίδρασης των τεχνολογιών της υπερυψηλής πίεσης και των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων στην ποιότητα και της φυσικοχημικές παραμέτρους χυμού ροδιού

Η παρούσα μελέτη επικεντρώνεται στην επίδραση των δυο σημαντικότερων μη θερμικών διεργασιών τροφίμων, της Υπερυψηλής Πίεσης (ΥΠ) και των Παλμικών ή Παλλόμενων Ηλεκτρικών Πεδίων (ΠΗΠ), στα ποιοτικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του χυμού ροδιού. Η επεξεργασία των δειγμάτων του χυμού έγινε για ένα μ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Κοτταρίδης, Σωτήριος, Kottaridis, Sotirios
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45040