Υποκατάσταση λιπαρών σε δείγματα σοκολάτας γάλακτος και βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων τους

Η σοκολάτα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ στον κόσμο, πλούσιο σε υδατάνθρακες- όπως ζάχαρη- και λιπαρά. Η μοναδική της υφή και γεύση οφείλεται σε ένα συνεχές δίκτυο λιπαρών που συγκρατεί τα στερεά σωματίδια της ζάχαρης και της σκόνης του κακάο. Ωστόσο, η αυξημένη κατανάλωσή της οδηγεί σε αρνη...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Αργυρίου, Ιωάννα, Argyriou, Ioanna
Άλλοι συγγραφείς: Κροκίδα, Μαγδαληνή
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
English
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ) 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45341