Αργυρίου, Ι., & Κροκίδα, Μ. (2017). Υποκατάσταση λιπαρών σε δείγματα σοκολάτας γάλακτος και βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ).
Παραπομπή Chicago StyleΑργυρίου, Ιωάννα, and Μαγδαληνή Κροκίδα. Υποκατάσταση λιπαρών σε δείγματα σοκολάτας γάλακτος και βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ), 2017.
Παραπομπή MLAΑργυρίου, Ιωάννα, and Μαγδαληνή Κροκίδα. Υποκατάσταση λιπαρών σε δείγματα σοκολάτας γάλακτος και βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ), 2017.