Μικροεγκλεισμός αρωματικών, χρωστικών και γευστικών παραγόντων τροφίμων σε δομές πολυμερών
Η τεχνική του μικροεγκλεισμού ορίζεται ως η διαδικασία κατά την οποία σταγονίδια υγρού, στερεά σωματίδια ή αέριες ενώσεις παγιδεύονται, περιβάλλονται από ένα επικαλυπτικό μέσο ή ενσωματώνονται σε ένα υλικό (φορέα εγκλεισμού), με σκοπό την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το προς εγκλεισμό υλικό...
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | doctoralThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Σχολή Χημικών Μηχανικών
2014
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41219 |