Μελέτη ενσωμάτωσης χρωστικών, γλυκαντικών και αρωματικών παραγόντων σε τσίχλα
Η παρούσα διπλωματική εργασία είχε δύο αντικείμενα μελέτης. Μελετήθηκε καταρχήν η επίδραση της σακχαρόζης και των εναλλακτικών γλυκαντικών, της σορβιτόλης και των γλυκοζιτών στεβιόλης, σε δείγματα τσίχλας με αιθέριο έλαιο μάραθου και λεμονιού με παράλληλη εξέταση των αντικειμενικών και οργανοληπτικώ...
| Κύριοι συγγραφείς: | , |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | bachelorThesis |
| Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2015
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42845 |
