Παραγωγή αναψυκτικών με μίγματα εναλλακτικών γλυκαντικών

Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας ήταν η αξιολόγηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και φυσικών/φυσικοχημικών ιδιοτήτων αναψυκτικών, τα οποία περιείχαν εναλλακτικά γλυκαντικά και νέες πηγές γλυκαντικών, σε διάφορες συγκεντρώσεις. Η συγκεκριμένη μελέτη πραγματοποιήθηκε με στόχο την αξιολόγ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Ζώρζου, Δήμητρα, Zorzou, Dimitra
Άλλοι συγγραφείς: Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45056