Ζώρζου, Δ., & Τζιά, Κ. (2017). Παραγωγή αναψυκτικών με μίγματα εναλλακτικών γλυκαντικών. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΖώρζου, Δήμητρα, and Κωνσταντίνα Τζιά. Παραγωγή αναψυκτικών με μίγματα εναλλακτικών γλυκαντικών. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2017.
Παραπομπή MLAΖώρζου, Δήμητρα, and Κωνσταντίνα Τζιά. Παραγωγή αναψυκτικών με μίγματα εναλλακτικών γλυκαντικών. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2017.