Παραπομπή APA

Νικολουδάκη, Α., & Τζια, Κ. (2015). Μελέτη ενσωμάτωσης χρωστικών, γλυκαντικών και αρωματικών παραγόντων σε τσίχλα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Παραπομπή Chicago Style

Νικολουδάκη, Ασπασία, and Κωνσταντίνα Τζια. Μελέτη ενσωμάτωσης χρωστικών, γλυκαντικών και αρωματικών παραγόντων σε τσίχλα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.

Παραπομπή MLA

Νικολουδάκη, Ασπασία, and Κωνσταντίνα Τζια. Μελέτη ενσωμάτωσης χρωστικών, γλυκαντικών και αρωματικών παραγόντων σε τσίχλα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.