Νικολουδάκη, Α., & Τζια, Κ. (2015). Μελέτη ενσωμάτωσης χρωστικών, γλυκαντικών και αρωματικών παραγόντων σε τσίχλα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΝικολουδάκη, Ασπασία, and Κωνσταντίνα Τζια. Μελέτη ενσωμάτωσης χρωστικών, γλυκαντικών και αρωματικών παραγόντων σε τσίχλα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.
Παραπομπή MLAΝικολουδάκη, Ασπασία, and Κωνσταντίνα Τζια. Μελέτη ενσωμάτωσης χρωστικών, γλυκαντικών και αρωματικών παραγόντων σε τσίχλα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.