Μικροεγκλεισμός αρωματικών, χρωστικών και γευστικών παραγόντων τροφίμων σε δομές πολυμερών

Η τεχνική του μικροεγκλεισμού ορίζεται ως η διαδικασία κατά την οποία σταγονίδια υγρού, στερεά σωματίδια ή αέριες ενώσεις παγιδεύονται, περιβάλλονται από ένα επικαλυπτικό μέσο ή ενσωματώνονται σε ένα υλικό (φορέα εγκλεισμού), με σκοπό την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το προς εγκλεισμό υλικό...

Πλήρης περιγραφή

Κύριος συγγραφέας: Χρανιώτη, Χαρίκλεια
Άλλοι συγγραφείς: Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή: doctoralThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Σχολή Χημικών Μηχανικών 2014
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41219