Χρανιώτη, Χ., & Τζιά, Κ. (2014). Μικροεγκλεισμός αρωματικών, χρωστικών και γευστικών παραγόντων τροφίμων σε δομές πολυμερών. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
Παραπομπή Chicago StyleΧρανιώτη, Χαρίκλεια, and Κωνσταντίνα Τζιά. Μικροεγκλεισμός αρωματικών, χρωστικών και γευστικών παραγόντων τροφίμων σε δομές πολυμερών. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2014.
Παραπομπή MLAΧρανιώτη, Χαρίκλεια, and Κωνσταντίνα Τζιά. Μικροεγκλεισμός αρωματικών, χρωστικών και γευστικών παραγόντων τροφίμων σε δομές πολυμερών. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2014.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.