Διατήρηση ποιοτικών χαρακτηριστικών σε ελαφρώς επεξεργασμένα φρούτα και λαχανικά με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών υλικών : εφαρμογή σε πατάτες, βερύκοκα και καρότα /

Κύριος συγγραφέας: Φραγκοπούλου, Βασιλική
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς: Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek