Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Διατήρηση ποιοτικών χαρακτηρισ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Διατήρηση ποιοτικών χαρακτηριστικών σε ελαφρώς επεξεργασμένα φρούτα και λαχανικά με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών υλικών : εφαρμογή σε πατάτες, βερύκοκα και καρότα /
Κύριος συγγραφέας:
Φραγκοπούλου, Βασιλική
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Συντήρηση ελαφρώς επεξεργασμένων μήλων υπό ψύξη με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών υλικών /
ανά: Τάσιος, Λουκάς
Χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών σε τηγανισμένα προϊόντα φρούτων και λαχανικών και διατήρησή τους σε συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας
ανά: Γόντικα - Γιαννοπούλου, Μελίνα, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Εφαρμογή σύνθετων εδώδιμων επικαλυπτικών σε επιτραπέζιες ελιές
ανά: Σπηλιωτάκη, Θεοδώρα Α., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επικαλυπτικά - Εδώδιμες μεμβράνες σε εψυγμένα φρούτα και λαχανικά. Εφαρμογή σε φράουλες και σπαράγγια
ανά: Καραλής, Στυλιανός Κ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επίδραση υλικού συσκευασίας και επικαλυπτικών μεμβρανών στη διατήρηση επιτραπέζιων ελιών συσκευασμένων σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα
ανά: Κεκές, Τρύφων, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
×
Φορτώνει......