Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Εφαρμογή σύνθετων εδώδιμων επι...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Εφαρμογή σύνθετων εδώδιμων επικαλυπτικών σε επιτραπέζιες ελιές

Κύριοι συγγραφείς: Σπηλιωτάκη, Θεοδώρα Α., Spiliotaki, Theodora A.
Άλλοι συγγραφείς: N/A
Μορφή: bachelorThesis
Έκδοση: N/A 1970
Θέματα:
Εδώδιμες μεμβράνες
Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη
Εδώδιμα επικαλυπτικά
Επιτραπέζιες ελιές
Χιτοζάνη
Απλά επικαλυπτικά
Μίγματα υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνης με χιτοζάνη
Χρόνος ζωής
Ποιοτικά χαρακτηριστικά
Συντήρηση
Edible coatings
Edible membranes
Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)
Chitosan
Simple coatings
Mixtures of HPMC with chitosan
Edible olives
Quality parameters
Preservation
Shelf life
Διαθέσιμο Online:http://hdl.handle.net/123456789/5292
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Επικαλυπτικά - Εδώδιμες μεμβράνες σε εψυγμένα φρούτα και λαχανικά. Εφαρμογή σε φράουλες και σπαράγγια
    ανά: Καραλής, Στυλιανός Κ., κ.ά.
    Έκδοση: (1970)
  • Παραγωγή Επιτραπέζιων Ελιών με Χρήση Εδώδιμων Επικαλυπτικών Μεμβρανών και Συσκευασία υπό Τροποποιημένη Ατμόσφαιρα (MAP)
    ανά: Κατσαμπές, Σπυρίδων Α., κ.ά.
    Έκδοση: (1970)
  • Επίδραση υλικού συσκευασίας και επικαλυπτικών μεμβρανών στη διατήρηση επιτραπέζιων ελιών συσκευασμένων σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα
    ανά: Κεκές, Τρύφων, κ.ά.
    Έκδοση: (2015)
  • Ενσωμάτωση προβιοτικής καλλιέργειας σε εδώδιμες επικαλυπτικές μεμβράνες και χρήση τους σε επιτραπέζιες ελιές
    ανά: Μαυρομάτης, Μάρκος-Παναγιώτης, κ.ά.
    Έκδοση: (2017)
  • Επικάλυψη τροφίμων και ενσωμάτωση φυσικών αντιμικροβιακών: εφαρμογή σε φρέσκιες γαρίδες
    ανά: Λαζαρίδου, Σοφία, κ.ά.
    Έκδοση: (2018)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_alg0d37r13l0rldjk86ebautc5