Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη νέων χρονο-θερμοκρασιακ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη νέων χρονο-θερμοκρασιακών δεικτών (TTI) για τη διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας : εφαρμογή σε προϊόντα κρέατος /
Κύριος συγγραφέας:
Μεταξά, Ηλιάνα
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Εφαρμογή νέων χρονο-θερμοκρασιακών δεικτών (TTI) στη διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας φιλέτων ψαριού συσκευασμένων σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα /
ανά: Σταματίου, Αναστάσιος
Ανάπτυξη και κινητική μελέτη νέων χρονο-θερμοκρασιακών δεικτών (TTI) ως δυναμική ημερομηνία λήξης ψυγμένων τροφίμων /
ανά: Παπαδόπουλος, Αριστοτέλης
Μελέτη νέων χρονό-θερμοκρασιακών δεικτών (TTI) για ψυγμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας /
ανά: Κρυσταλλίδη, Παναγιώτα
Μελέτη ωσμωτικής προ-κατεργασίας και υπερυψηλής πίεσης σε συσκευασμένα φιλέτα κοτόπουλου και εφαρμογή έξυπνων δεικτών TTI στην παρακολούθηση της ψυκτικής αλυσίδας τους
ανά: Πέτρου, Μαλαμώ, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Κινητική μελέτη έξυπνης συσκευασίας με εφαρμογή ενζυμικών και φωτοχημικών χρονο-θερμοκρασιακών ολοκληρωτών ΤΤΙ για τον έλεγχο της ψυκτικής αλυσίδας βόειου κιμά
ανά: Πολεμαρχάκη, Μαρία, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
×
Φορτώνει......