Μελέτη ωσμωτικής προ-κατεργασίας και υπερυψηλής πίεσης σε συσκευασμένα φιλέτα κοτόπουλου και εφαρμογή έξυπνων δεικτών TTI στην παρακολούθηση της ψυκτικής αλυσίδας τους
Τα πουλερικά, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε θρεπτικά συστατικά και της ευκολίας επιμόλυνσής τους, είναι πάντα φορείς μικροβίων, καθιστώντας τα προϊόντα όπως το κοτόπουλο και τα παράγωγα του ιδιαίτερα ευαλλοίωτα. Προκειμένου να αυξηθεί ο χρόνος ζωής του είναι αναγκαίο να ελέγχεται ο ρυθμός...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/43329 |