Συνδυασμός ωσμωτικής προκατεργασίας και ξήρανσης με αέρα για την παραγωγή καινοτόμων αφυδατωμένων λαχανικών
Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η εφαρμογή μεθόδων επεξεργασίας τροφίμων όπως είναι η ωσμωτική αφυδάτωση και ο συνδυασμός της με συμβατική ξήρανση με αέρα, σε δείγματα φρέσκιας τομάτας και αγγουριού, με στόχο τη μείωση του χρόνου ξήρανσης, με ταυτόχρονη διατήρηση της ποιότητάς τ...
| Κύριοι συγγραφείς: | , |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | bachelorThesis |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών
2016
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/44033 |
