Συνδυασμός ωσμωτικής προκατεργασίας και ξήρανσης με αέρα για την παραγωγή καινοτόμων αφυδατωμένων λαχανικών

Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η εφαρμογή μεθόδων επεξεργασίας τροφίμων όπως είναι η ωσμωτική αφυδάτωση και ο συνδυασμός της με συμβατική ξήρανση με αέρα, σε δείγματα φρέσκιας τομάτας και αγγουριού, με στόχο τη μείωση του χρόνου ξήρανσης, με ταυτόχρονη διατήρηση της ποιότητάς τ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Παντελεάκη- Τουρκοδημήτρη, Καλλιρρόη, Panteleaki- Tourkodimitri, Kallirroi
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/44033