Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετι...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων κατά την ξήρανση : χρώμα /
Κύριος συγγραφέας:
Μπουλιώτης, Δημήτριος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
Άλλοι συγγραφείς:
Κροκίδα, Μάγδα Κ
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ανάπτυξη βασης δεδομένων ιδιοτήτων δομής των τροφίμων /
ανά: Πολυχρονόπουλος, Πολυχρόνης
Μεταβολή της ποιότητας κατά την ξήρανση τροφίμων με μικροκύματα υπό κενό : η επίδραση των συνθηκών διεργασίας /
ανά: Παππάς, Χρήστος
Ποιοτικά χαρακτηριστικά, επεξεργασία, χρήσεις και απαιτήσεις νερού στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Γεωργίου, Παρασκευάς Ν
Ποιοτικά χαρακτηριστικά προϊόντων εκβολής /
ανά: Σταυρακάκης, Γεώργιος
Ποιοτικά χαρακτηριστικά προϊόντων εκβολής /
ανά: Βασιλόπουλος, Πέτρος
×
Φορτώνει......