Μπουλιώτης, Δ., & Κροκίδα, Μ. Κ. Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων κατά την ξήρανση: χρώμα.
Παραπομπή Chicago StyleΜπουλιώτης, Δημήτριος, and Μάγδα Κ Κροκίδα. Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων κατά την ξήρανση: χρώμα.
Παραπομπή MLAΜπουλιώτης, Δημήτριος, and Μάγδα Κ Κροκίδα. Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων κατά την ξήρανση: χρώμα.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.