Παραπομπή APA

Μπουλιώτης, Δ., & Κροκίδα, Μ. Κ. Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων κατά την ξήρανση: χρώμα.

Παραπομπή Chicago Style

Μπουλιώτης, Δημήτριος, and Μάγδα Κ Κροκίδα. Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων κατά την ξήρανση: χρώμα.

Παραπομπή MLA

Μπουλιώτης, Δημήτριος, and Μάγδα Κ Κροκίδα. Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων κατά την ξήρανση: χρώμα.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.