Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ποιοτικά χαρακτηριστικά, επεξε...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ποιοτικά χαρακτηριστικά, επεξεργασία, χρήσεις και απαιτήσεις νερού στη βιομηχανία τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Γεωργίου, Παρασκευάς Ν
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Το νερό στη βιομηχανία τροφίμων : απαιτήσεις και επεξεργασία /
ανά: Γυπαράκης, Στυλιανός Γ
Απολύμανση - καθαρισμός - σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής στη βιομηχανία τροφίμων
ανά: Καραπαναγιώτης, Γεώργιος Κ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά και τάσεις ζήτησης εσωτερικού τουρισμού /
ανά: Τσάρτας, Πάρις, 1956-
Έκδοση: (2000)
Αυτόματος έλεγχος στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Χαλικάκη, Διονυσία Ν
Ποιοτικά χαρακτηριστικά προϊόντων εκβολής /
ανά: Σταυρακάκης, Γεώργιος
×
Φορτώνει......