Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μεταβολή της ποιότητας κατά τη...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μεταβολή της ποιότητας κατά την ξήρανση τροφίμων με μικροκύματα υπό κενό : η επίδραση των συνθηκών διεργασίας /
Κύριος συγγραφέας:
Παππάς, Χρήστος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων κατά την ξήρανση : χρώμα /
ανά: Μπουλιώτης, Δημήτριος
Μεταβολή ιδιοτήτων λιπαρών σωμάτων κατά το τηγάνισμα και τη θέρμανση με μικροκύματα /
ανά: Κουτσολουκά, Αννα Η
Μικροκύματα /
ανά: Collin, Robert E.
Έκδοση: (2006)
Εφαρμογή των αρχών μεταφοράς μάζας και θερμότητας στην ξήρανση τροφίμων /
ανά: Βαγενάς, Γιώργος Κ
Ξήρανση τροφίμων με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
ανά: Πουλοπούλου, Ηλέκτρα, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
×
Φορτώνει......