Παραπομπή APA

Παππάς, Χ. Μεταβολή της ποιότητας κατά την ξήρανση τροφίμων με μικροκύματα υπό κενό: η επίδραση των συνθηκών διεργασίας.

Παραπομπή Chicago Style

Παππάς, Χρήστος. Μεταβολή της ποιότητας κατά την ξήρανση τροφίμων με μικροκύματα υπό κενό: η επίδραση των συνθηκών διεργασίας.

Παραπομπή MLA

Παππάς, Χρήστος. Μεταβολή της ποιότητας κατά την ξήρανση τροφίμων με μικροκύματα υπό κενό: η επίδραση των συνθηκών διεργασίας.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.