Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ανάλυση των βασικών διεργασιών...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ανάλυση των βασικών διεργασιών των τροφίμων ως προς την ασφάλεια του τροφίμου /
Κύριος συγγραφέας:
Βαρλάς, Γιώργος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Σύσταση χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων /
ανά: Τζουβάρα - Καραγιάννη, Στέλλα
Έκδοση: (1990)
Συνδυασμός κατεργασίας & τεχνολογίας εμποδίων για σταθερότητα , ποιότητα και ασφάλεια τροφίμου /
ανά: Σουρούνης, Νικόλαος
Ιχνηλασιμότητα ως προς παραμέτρους ασφάλειας, ποιότητας, αυθεντικότητας και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των τροφίμων /
ανά: Χοχτούλα, Αθανασία
Μελέτη θερμοαντοχών ενζύμων ως χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) θερμικών διεργασιών τροφίμων /
ανά: Παναγιώτου, Γιάννης
Χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου βασικών μετάλλων /
ανά: Γεραμάνης, Αθανάσιος
×
Φορτώνει......