Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Σύσταση χημική ανάλυση και προ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Σύσταση χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Τζουβάρα - Καραγιάννη, Στέλλα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Ιωάννινα:
[χ.ό.],
1990
Έκδοση:
2η εκδ.
Θέματα:
Food
>
Composition
Food
>
Analysis
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
ανά: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Έκδοση: (1996)
Χημεία και τεχνολογία τροφίμων : γενικαί μέθοδοι αναλύσεως /
ανά: Χριστόπουλος, Π
Έκδοση: (1958)
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών /
ανά: Γαλανός, Σπυρίδων Δ
Έκδοση: (1948)
Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1990)
Αγγλοελληνικό λεξικό όρων επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων = english-greek dictionary of food science and technology /
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......