Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη θερμοαντοχών ενζύμων ως...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη θερμοαντοχών ενζύμων ως χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) θερμικών διεργασιών τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Παναγιώτου, Γιάννης
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Κινητική μελέτη συστημάτων θερμοάντοχων ξυλανασών ως χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) για τον έλεγχο θερμικών διεργασιών τροφίμων /
ανά: Γεροδήμος, Δήμος
Κινητική μελέτη θερμοαντοχής ξυλανάσης από Thermomyces Ianuginosus για το σχεδιασμό χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) με εφαρμογή σε θερμικές διεργασίες τροφίμων /
ανά: Ευσταθίου, Δημητρίου Ν.
Μελέτη της απόκρισης χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών ως δείκτης ορθής λειτουργίας της ψυκτικής αλυσίδας των τροφίμων /
ανά: Λεούση, Νικολέτα
Έξυπνη συσκευασία για τη διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας ιχθυηρών: Κινητική μελέτη απόκρισης Χρονοθερμοκρασιακών Ολοκληρωτών (ΤΤΙ) και συσχέτιση με την ποιότητα και την παραγωγή ισταμίνης σε κέφαλο και τόνο
ανά: Παπαμιχαήλ, Ειρήνη, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
Κινητική μελέτη απόκρισης ενζυμικών και μικροβιακών χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών ΤΤΙ και της διατηρησιμότηττας προϊόντων καπνιστής πέστροφας με εφαρμογή στη διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας
ανά: Ευαγγελοπούλου, Άννα-Μαρία, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
×
Φορτώνει......