Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Sensory efvaluation techniques...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Sensory efvaluation techniques /
Κύριος συγγραφέας:
Meilgaard, Morten
Άλλοι συγγραφείς:
Civille, Gail Vance
,
Carr, B. Thomas
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Boca Raton :
CRC Press,
c1999
Έκδοση:
3rd ed.
Θέματα:
Sensory evaluation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Sensory evaluation of food : principles and practices /
ανά: Lawless, Harry T.
Έκδοση: (1999)
Sensory evaluation in quality control /
ανά: Munoz, Alejandra M., 1957-
Έκδοση: (1992)
Sensory science theory and applications in foods /
Έκδοση: (1991)
Laboratory methods for sensory analysis of food /
ανά: Poste, Linda M.
Έκδοση: (1991)
Aroma and flavor lexicon for sensory evaluation : terms, definitions, references, and examples /
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......