Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Data sourcebook for food scien...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Data sourcebook for food scientists and technologists /
Άλλοι συγγραφείς:
Hui, Y. H.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
VCH Publishers,
c1991
Θέματα:
Food
>
Composition
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Compiling data for food composition data bases
ανά: Rand, William M.
Έκδοση: (1991)
Principles of food chemistry/
ανά: DeMan, John M.
Έκδοση: (1990)
Chemical and functional properties of food components /
Έκδοση: (2002)
Colloids in food /
ανά: Dickinson, Eric.
Έκδοση: (1982)
Physical chemistry of foods /
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......