Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Principles of food chemistry/
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Principles of food chemistry/
Κύριος συγγραφέας:
DeMan, John M.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1990
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food
>
Composition
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Physical chemistry of foods /
Έκδοση: (1992)
Mechanism and theory in food chemistry /
ανά: Wong, Dominic W. S.
Έκδοση: (1989)
The science of food An introduction to food science, nutrition and microbiology.
ανά: Gaman, P. M.
Έκδοση: (1990)
Physical chemistry of food processes /
Έκδοση: (1992)
Food chemistry/
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......