Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Advances in thermal and non-th...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Advances in thermal and non-thermal food preservation/
Άλλοι συγγραφείς:
Tewari, Gaurav
,
Juneja, Vijay K., 1956-
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Ames, Iowa:
Blackwell Pub.,
c2007
Θέματα:
Food
>
Effect of heat on
Food
>
Preservation
Food
>
Microbiology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Continuous thermal processing of foods : pasteurization and UHT sterilization /
ανά: Lewis, Michael John, 1949-
Έκδοση: (2000)
Physical principles of food preservation
ανά: Karel, Marcus
Έκδοση: (1975)
Handbook of food preservation/
Έκδοση: (1999)
Food preservation by moisture control : fundamentals and applications /
Έκδοση: (1995)
Nonthermal preservation of foods
ανά: Barbosa Canovas, Gustavo V.
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......