Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μικροβιολογία τροφίμων :...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μικροβιολογία τροφίμων : βακτήρια ζύμες μύκητες : αλλοιώσεις ζυμώσεις ρυπάνσεις τροφίμων και τροφικές δηλητηριάσεις /
Κύριος συγγραφέας:
Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα :
[χ.ό.],
1992
Θέματα:
Food
>
Microbiology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1990)
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων : εργαστηριακές ασκήσεις /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1985)
Μικροβιολογία Ι /
ανά: Δημητρακόπουλος, Γεώργιος Οδ
Έκδοση: (1998)
Μικροβιολογία στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Αλυσανδράτος, Σπυρίδων
Ελαιόλαδο, σπορέλαια, λίπη & επιτραπέζια ελιά /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......