Μπαλατσούρας, Γ. Δ. (1992). Μικροβιολογία τροφίμων: βακτήρια ζύμες μύκητες : αλλοιώσεις ζυμώσεις ρυπάνσεις τροφίμων και τροφικές δηλητηριάσεις. Αθήνα: [χ.ό.].
Παραπομπή Chicago StyleΜπαλατσούρας, Γιώργος Δημ. Μικροβιολογία τροφίμων: βακτήρια ζύμες μύκητες : αλλοιώσεις ζυμώσεις ρυπάνσεις τροφίμων και τροφικές δηλητηριάσεις. Αθήνα: [χ.ό.], 1992.
Παραπομπή MLAΜπαλατσούρας, Γιώργος Δημ. Μικροβιολογία τροφίμων: βακτήρια ζύμες μύκητες : αλλοιώσεις ζυμώσεις ρυπάνσεις τροφίμων και τροφικές δηλητηριάσεις. Αθήνα: [χ.ό.], 1992.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.