Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food proteins :
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food proteins : processing applications ; edited by Shyrio Nakai ; H.Wayne Modler.
Άλλοι συγγραφείς:
Nakai, Shuryo
,
Modler, H. Wayne
,
Modler, Wayne H
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
New York :
Wiley,
c2000
Θέματα:
Proteins
>
Analysis
>
Handbooks, manuals, etc.
Πρωτεϊνες
Proteins
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Protein functionality in food systems /
Έκδοση: (1994)
Protein structure-function relationships in foods /
Έκδοση: (1994)
The protein protocols handbook /
Έκδοση: (2002)
Biochemistry of food proteins /
Έκδοση: (1992)
Structure-function properties of food proteins
ανά: Phillips, Lance G.
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......