Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The properties of water in foo...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The properties of water in foods : ISOPOW 6 /
Άλλοι συγγραφείς:
Reid, David S.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional,
1998
Θέματα:
Food
>
Water activity
>
Congresses
Food industry and trade
>
Congresses
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Water activity in foods : fundamentals and applications /
Έκδοση: (2007)
Water relationships in foods : : advances in the 1980s and trends for the 1990s /
Έκδοση: (1991)
Food properties and computer-aided engineering of food processing systems /
Έκδοση: (1989)
Engineering properties of foods /
Έκδοση: (1995)
Physical properties of foods and food processing systems /
ανά: Lewis, Michael J
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......