Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλ...
  • Λεπτομερής προβολή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλον /

Κύριος συγγραφέας: Γκέκας, Βασίλης.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : Εκδόσεις Τζιόλα, 2005.
Θέματα:
Βιομηχανία τροφίμων.
Βιομηχανία τροφίμων > Περιβαλλοντικές απόψεις.
Βιομηχανία τροφίμων > Συστήματα διαχείρισης ποιότητας.
Απόβλητα > Επεξεργασία.
Απόβλητα, Υγρά > Επεξεργασία.
Φυσικό περιβάλλον και ρύπανση > ΔΙΑ 50
Τρόφιμα > Ποιότητα.
Τρόφιμα > Ανάλυση.
Τρόφιμα > Συσκευασία.
Γενετικά τροποποημένα τρόφιμα.
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο > Περιβαλλοντικές απόψεις.
Απορρίμματα και διάθεση απορριμάτων.
Διάθεση λυμάτων.
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων > Περιβαλλοντικές απόψεις
Food industry and trade > Environmental aspects.
Food industry and trade > Sanitation.
Τρόφιμα > Βιομηχανία και εμπόριο > Περιβαλλοντικές απόψεις
Τρόφιμα > Βιομηχανία και εμπόριο > Υγιεινή
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
    ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
    Έκδοση: (2001)
  • Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
    ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
    Έκδοση: (1996)
  • Συσκευασία τροφίμων /
    ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
    Έκδοση: (2004)
  • Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
    ανά: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
    Έκδοση: (1999)
  • Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων/
    ανά: Καραϊωάννογλου, Πρόδρομος Γ.
    Έκδοση: (1986)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_psho1fbrba9cnnu4mrct93p7h2