Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλον /
Κύριος συγγραφέας:
Γκέκας, Βασίλης.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη :
Εκδόσεις Τζιόλα,
2005.
Θέματα:
Βιομηχανία τροφίμων.
Βιομηχανία τροφίμων
>
Περιβαλλοντικές απόψεις.
Βιομηχανία τροφίμων
>
Συστήματα διαχείρισης ποιότητας.
Απόβλητα
>
Επεξεργασία.
Απόβλητα, Υγρά
>
Επεξεργασία.
Φυσικό περιβάλλον και ρύπανση
>
ΔΙΑ 50
Τρόφιμα
>
Ποιότητα.
Τρόφιμα
>
Ανάλυση.
Τρόφιμα
>
Συσκευασία.
Γενετικά τροποποημένα τρόφιμα.
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Περιβαλλοντικές απόψεις.
Απορρίμματα και διάθεση απορριμάτων.
Διάθεση λυμάτων.
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
>
Περιβαλλοντικές απόψεις
Food industry and trade
>
Environmental aspects.
Food industry and trade
>
Sanitation.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Περιβαλλοντικές απόψεις
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Υγιεινή
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2001)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Έκδοση: (1996)
Συσκευασία τροφίμων /
ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Έκδοση: (2004)
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
ανά: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
Έκδοση: (1999)
Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων/
ανά: Καραϊωάννογλου, Πρόδρομος Γ.
Έκδοση: (1986)
×
Φορτώνει......