Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The BRC global standard for fo...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The BRC global standard for food safety : a guide to a successful audit /
Κύριος συγγραφέας:
Kill, Ron
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Ames, Iowa :
Wiley-Blackwell,
c2008
Θέματα:
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
>
ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
>
ΠΡΟΤΥΠΑ
ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
FOOD
>
INDUSTRY AND TRADE
>
SAFETY MEASURES
FOOD
>
INDUSTRY AND TRADE
>
STANDARDS
FOOD HANDLING
Food industry and trade
>
Standards
>
Great Britain
Food industry and trade
>
Standards
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food process engineering : theory and laboratory experiments /
ανά: Sharma, S. K. 1945-
Έκδοση: (2000)
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
Introduction to food engineering /
ανά: Singh, R. Paul
Έκδοση: (2001)
Preventing foreign material contamination of foods/
ανά: Peariso, Doug
Έκδοση: (2006)
Handbook of fruits and fruit processing /
Έκδοση: (2006)
×
Φορτώνει......