Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Handbook of food engineering /
  • Λεπτομερής προβολή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Handbook of food engineering /

Άλλοι συγγραφείς: Heldman, Dennis R., Lund, Dayl B., Lund, Daryl B.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York : Marcel Dekker, c1992
Σειρά:Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 51.
Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.)
Θέματα:
Food industry and trade
Food industry and trade > Handbooks, manuals, etc.
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Handbook of food engineering practice/
    Έκδοση: (1997)
  • Engineering and food for the 21st century/
    Έκδοση: (2002)
  • Introduction to food engineering /
    ανά: Singh, R. Paul
    Έκδοση: (2001)
  • Food process engineering : theory and laboratory experiments /
    ανά: Sharma, S. K. 1945-
    Έκδοση: (2000)
  • Food process design and evaluation
    ανά: Singh, R. K.
    Έκδοση: (1995)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_9rnjf885blhu3b8r231iompib3