Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Quality assurance for the food...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Quality assurance for the food industry : a practical approach /
Κύριος συγγραφέας:
Vasconcellos, J. Andres
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Boca Raton, FL :
CRC Press,
c2004
Θέματα:
Food industry and trade
>
Quality control
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Instrumental methods for quality assurance in foods/
Έκδοση: (1991)
Total quality assurance /
ανά: Gould, Wilbur A. 1920-
Έκδοση: (1993)
Statistical quality control for the food industry.
ανά: Hubbard, Merton R.
Έκδοση: (1996)
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control
Έκδοση: (1992)
Automation in the food industry/
Έκδοση: (1991)
×
Φορτώνει......