Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Statistical quality control fo...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Statistical quality control for the food industry.
Κύριος συγγραφέας:
Hubbard, Merton R.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Chapman & Hall
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York:
Chapman & Hall,
1996
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food industry
Trade
Quality control
Food science
Food technology
Product development
Sampling
Probability
Statistical analysis
Statistical tests
Tests
Food industry and trade
>
Quality control
Food industry and trade
>
Quality control.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Quality assurance for the food industry : a practical approach /
ανά: Vasconcellos, J. Andres
Έκδοση: (2004)
Statistical quality control for the food industry /
ανά: Hubbard, Merton R.
Έκδοση: (2003)
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control
Έκδοση: (1992)
Total quality assurance /
ανά: Gould, Wilbur A. 1920-
Έκδοση: (1993)
Modern industrial statistics : design and control of quality and reliability.
ανά: Kennett, Ron
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......